ІІ Заняття ШКГ педагогічних працівників району

10 грудня 2012 року на базі Петрівського НВК відбулося ІІ заняття школи комп’ютерної грамотності педагогічних працівників з проблеми «Вироблення практичних навичок використання мультимедійного обладнання у професійній діяльності вчителя»

У роботі заняття взяли участь педагогічні працівники Петрівської , Червонокостянтинівської, Іскрівської, Ганнівської, Чечеліївської, Новостародубської, Володимирівської ЗШ І – ІІІ ступенів та Петрівського НВК, які відповідають за викладання інформатики, математики, фізики, хімії, української мови.

Темою заняття було проектування ІКТ- супроводу уроку математики як компонента інформаційно-освітнього середовища. ІКТ – супровід уроку. Загальні відомості про програмне забезпечення SMARTNotebook.

Метою ІІ заняття школи було ознайомлення вчителів з програмним забезпеченням SMARTNotebook 10 та залучати вчителів бути сучасними, активно діючими в інформаційному просторі, використовувати найновіші досягнення науки і техніки у своїй професійній діяльності.

Під час заняття слухачі ознайомилися із теоретичним матеріалом з питань:

1) ІКТ-супровід як складова професійної педагогічної компетентності сучасного вчителя.

2) Сучасні засоби навчання.

3) ІКТ - супровід уроку математики.

4) Програмне забезпечення SMART Notebook 10.

У ході практичної роботи педагоги змоделювали урок математики з ІКТ супроводом з використанням програмного засобу SMARTNotebook 10.

Під час роботи у групах слухачі школи апробували різні цікаві форми роботи на уроках математики з використанням можливостей програмного засобу SMARTNotebook 10. Слухачі будували графіки функцій, моделювали схеми , таблиці, визначали градусну міру кутів, здійснювали відеозапис фрагменту уроку використовуючи можливості програмного засобу SMARTNotebook 10.

Працюючи індивідуально педагоги створювали слайди до уроків математика, хімія, (9-11 клас) з використанням програмного засобу SMARTNotebook 10.

По завершенню роботи школи комп’ютерної грамотності слухачі отримали домашнє завдання, для закріплення вивченого та опрацьованого у ході заняття:

розробити презентації (до 15 слайдів) системи уроків математики, хімії, фізики, української мови, інформатики з використанням програмного забезпечення SMARTNotebook 10 з певного розділу.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.