On-line заняття школи з підвищення педагогічної майстерності учителів математики ЗЗСО району

23 грудня 2020 року у онлайн режимі у сервісі Google.meet відбулося заняття школи з підвищення педагогічної майстерності учителів математики з проблеми "Актуальні аспекти підвищення рівня педагогічної майстерності вчителя у підготовці учнів до ЗНО з математики"

Орієнтація навчального процесу на особистість передбачає підвищення якості математичної підготовки учнів. Тому одним з важливих питань є питання оволодіння вчителями методикою підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання. Під час підготовки учнів до виконання завдань зовнішнього незалежного оцінювання з математики доцільно систематизувати та узагальнити методи розв’язування основних типів завдань за змістовими лініями шкільного курсу математики та проводити домашні, самостійні, контрольні роботи з використанням тестових технологій, використовуючи всі форми тестових завдань, привчати їх виконувати завдання не лише правильно, але й швидко; постійно контролюючи час, максимально наближаючи школярів до умов, у яких випускники працюватимуть під час зовнішнього незалежного оцінювання.

З метою створення можливостей для рівного доступу школярів до сучасної та якісної математичної освіти, формування у них належного рівня математичної компетентності у районі створено школу з підвищення педагогічної майстерності , метою якої є надання практичної допомоги вчителю математики у підготовці учнів до ЗНО .

У ході засідання колеги поділилися направцюваннями та підбіркою завдань, відеопоясненням до уроків, розробками уроків, презентаціями з різних тем з математики. Філііпенко Інна Валеріївна, вчитель математики Чечеліївської ЗШ І-ІІІ ступенів презентувала свій сайт " Сайт з підготовки учнів до ЗНО з математики"

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.