Вітаємо вчителя - ветерана з Ювілеєм

17 грудня 2020 року відзначає свій 90-річний ювілей учитель–ветеран Петрівської середньої школи, прекрасна жінка, мама, бабуся та прабабуся Кіфенко Валентина Кирилівна.
Сьогоднійшній ювілей Валентини Кирилівни— черговий доказ того, що 90 років — це зовсім не похилий вік. Валентина Кирилівна веде активний спосіб життя. Вона тривалий час очолювала районний ветеранський клуб «Свічадо», а нині є його активним членом. Вчитель-ветеран частий гість на зустрічах із молодими педагогами, ділиться з ними життєвою мудрістю, дає поради, як стати успішним учителем. Слухати Валентину Кирилівну – одне задоволення: скільки мудрості в її словах, гордості за рідну землю, за Україну, за вчительську професію. А як гарно співає Валентина Кирилівна, читає поезії. ЇЇ мова – чиста, щира , задушевна, її хочеться слухати й слухати, тому що вона людина особливого інтелекту, яка зігріває своїм теплом, душевністю, нагороджує оточуючих своїми знаннями та життєвим досвідом.
У цей святковий день ювілярку вітала родина, друзі, сусіди, колеги-ветерани. Завітали з привітаннями до Валентини Кирилівни і директор КУ «Петрівський районний центр із обслуговування закладів освіти» Григорій Москалець та голова районної організації профспілки працівників освіти та науки України Людмила Горбанець. Гості привітали ювілярку, вручили квіти та подарунки, серед них і ювілейний значок, присвячений 20-річчю районного ветеранського клубу «Свічадо», якому багато років віддала Валентина Кирилівна
Валентина Килрилівна була зворушена зустріччю із близькими їй людьми, згадала пісню про журавлів, порівнявши їх із роками. На жаль, роки – не журавлі. Вони не повертаютьсяізвирію. А так хотілося б, щоб журавлині крила ніжно торкнулися і стерли сліди часу на обличчі, аінколи й у душі таких порядних людей, трудівників, самовідданих матерів, як Кіфенко Валентина Кирилівна. Тож низький уклін вам, шановна Валенино Кирилівно, за непросту життєву дорогу, якою Ви пройшли гідно. Бажаємо, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм ніколи не припинялися, а близькі люди радували своєю турботою та увагою. Нехай кожен день дарує радість і позитивні емоції, аджецеі є запорука довголіття.

/Files/images/1/2.jpg/Files/images/1/3.JPG/Files/images/1/1.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.