Святкування Дня працівників освіти на Петрівщині!

01 жовтня 2020 року у приміщенні сесійної зали Петрівської районної ради відбулося районне свято, приурочене Дню працівників освіти. Метою свята було в особі присутніх у залі привітати всіх освітян району з професійним святом, вшанувати працю тих, хто відзначений галузевими нагородами і нагородами районної державної адміністрації та районної ради; вклонитися низько учительській долі, невтомній праці сіяча розумного, доброго вічного; висловити слова любові і вдячності людям однієї з самих благородних професій на землі.

На 10 годину до святково прикрашеної зали прибули представники педагогічних колективів закладів освіти У заході взяли участь та привітали його учасників голова районної державної адміністрації Валерій Больбот та заступник голови районної ради Антоніна Іванова, голова районної організації профспілки працівників освіти Людмила Горбанець та директор комунальної установи «Петрівський районний центр із обслуговування закладів освіти». У привітаннях були відзначені досягнення освітянської галузі району, висловлені щирі слова вдячності і побажань на адресу всіх працівників освіти.

В онлайн режимі присутні в залі, а в їхній особі і всі освітяни району отримали привітання від заступниці начальника управління освіти облдержадміністрації Лідії Шатної та голови обласної організації профспілки працівників освіти та науки України Сергія Петрова. Вони привітали педагогів з професійним святом та відзначили високі здобутки працівників закладів освіти району в освітньому процесі. Адже відповідно до рейтингу діяльності за 2020/2021 н.р. район займає третє місце.

У ході свята освітяни отримали грамоти і подяки Міністерства освіти і науки України, управління освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації, сектору освіти райдержадміністрації та районного комітету профспілки працівників освіти і науки України.

Найвищу районну нагороду - педагогічну премію імені Василя Олександровича Сухомлинського – керівники району вручили Людимилі Горбанець, голові районного комітету профспілки працівників освіти і науки України. Районну премію імені С.П. Логачевської отримала Світлана Бережна, вчитель початкових класів Зеленської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, філії Петрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Для педагогів району, які працюють із дітьми із девіантною поведінкою, районна державна адміністрація заснувала педагогічну премію імені О.Г. Скориніна. У цьому році цієї нагороди удостоєний Валерій Янишин, завідувач Іскрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, філії Ганнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Ще однією районною педагогічною нагородою - заохочувальною відзнакою «За відданість справі» нагороджена Харлан Лариса Григорівна, завідувач Петрівського дошкільного навчального закладу «Колосок» Козацької сільської ради

Нагороджених та всіх присутніх у залі щиро вітали номерами художньої самодіяльності ансамбль української народної жартівливої пісні «Водограй» Олександрівського сільського клубу та аматори Чечеліївського сільського клубу. Захід завершився колективним фото на пам'ять.

Нехай ця осінь золота
Вам подарує вік щасливий,
Щоб не згасали доброта,
Здоров’я, радощі і сила.
Щоб Ваш почесний труд
Був плідний, як багата осінь,
І кожен день, що йде новий,
Хай щастя Вам приносить! – такими словами ведучі завершили районне свято вшанування учительської праці.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.