Про підсумки заняття творчої лабораторії директорів та заступників директорів ЗЗСО району

20 травня 2020 року відбулось заняття творчої лабораторії директорів та заступників директорів закладів загальної середньої освіти Петрівського району (керівник Позивай О.А., завідувач Чечеліївської ЗШ І-ІІІ ступенів, філії Новостародубської ЗШ І-ІІІ ступенів).

Тема заняття«Навчати і навчатися: як і куди зростати керівнику закладом».

Матеріали заняття були розміщені на блозі керівника творчої лабораторії та на сайті Петрівського РМК.

Серед слухачів творчої лабораторії були директори шкіл, заступники директорів, завідувачі філій та заступники завідувачів філій.

Працювали, як і завжди, у рубриках«Неформатно»,«Авторитетно», «Практично»та«Відкрито». Цього разу ще була включена рубрика «Шерінг». У нашому випадку,шерінг(«приговорювання») - це особливий вид спілкування, під час якого прийнято говорити про свої почуття.

Щиро дякую Інна Жушман («Уперше на Вашому занятті, Ольго Андріївно, та ще й дистанційно. Але задоволення отримала колосальне (виявляється, задоволення теж можна отримати дистанційно:)!»; «Висловлюю слова вдячності за актуальність, неформальність, креатив, доцільність, новизну (можу продовжувати ще чимало, але залишу слова і колегам:)!»; «Чекаю зустрічі на наступному засіданні. Очікування справдилися: неформатно, авторитетно, практично, і (від себе:)) корисно. Дякую!)», Марині Міщенко («Дякую за корисне та цікаве заняття! За цінні поради та цікаву інформацію, Ви надихаєте і заряджаєте!!! Є над чим подумати і попрацювати, завдяки Вам.»; «Бажаю всім здоров'я і позитиву; Дуже вдячна за корисний матеріал. Завдяки чудовим порадам є бажання самовдосконалюватися!»), Ніні Шаровій («Такий багатющий матеріал. Дякую Вам, колегам - однодумцям за можливість читати, перечитувати і знати, що ми дивимося в одному напрямку»; «Цікава тема заняття. Матеріали - супер. Ольга Андріївна - філософ.Дякую!»), Білій Вікторії, Кривій Вікторії («Велике ДЯКУЮ за позитив, цікавість, цінність та приємно проведений час! Дуже насичене по інформації заняття»; «Багато почерпнула для себе нового. Велике «спасибі»! Ольга Андріївна, ви супер! Ви найкращі! Так тримати!»), Людмилі Поповій («Дякую за корисну інформацію!»), Олені Козловській («Дякую! Як завжди, цікаво, неформатно, креативно!»; «Дякую за цікаві думки. Ольга Андріївна, ви справжній інноватор! Успіхів вам!!!»), Бурлак Ларисі («Ольго Андріївно, дякую Вам за надані матеріали у творчій лабораторії. Я, відвідуючи ваші методичні заходи(будь-які), очні чи заочні, кожен раз захоплююсь вашим розумом, талантом просто як людини. Ще раз дякую......»), Залевській Наталії.

Такими словами Ви надихаєте! ДЯКУЮ ВСІМ!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.