Останні дзвоники у закладах освіти Петрівщини

29 травня 2020 року у всіх школах Петрівщини відбулися святкові заходи з нагоди завершення навчального року, складного і зовсім не схожого на всі попередні. Цьогоріч свято останнього дзвоника відбулося для всіх у незвичному форматі. Ані урочистої лінійки, ані святково вбраних школярів з пишними букетами, схвильованих випускників й теплих обіймів. Карантин вніс свої корективи, і традиційний урочистий формат святкування останнього дзвоника вперше в історії пройшов дистанційно.

Але цей день не став менш урочистим чи важливим. Кожен школяр став частинкою свята останнього дзвоника онлайн. Кожна школа сама обирала форму проведення святкових заходів і, окреслюючи основні підсумки навчального року, використала інтерактивний формат підготовки свята дистанційно (створення відеофільму, відеоролика, відеопрезентації, ретроперспектива навчального року, галерея фотоспогадів, секретний подарунок, віртуальна екскурсія ,челендж із дзвіночком,віртуальна екскурсія), щоб пролунали зворушливі вітання зі святом останнього дзвоника для освітян, учнів та їхніх батьків, які особливо важливі для кожного цьогоріч.

Зокрема, творчо і креативно підійшли до підготовки та проведення останнього дзвінка у Володимирівській ЗШ І-ІІ ступенів, філії Ганнівської ЗШ І-ІІІ ступенів. У ході свята, що відбулося дистанційно у режимі реального часу, пролунали привітання завідувача філії Міщенко М.І. для школярів та їхніх батьків, педагогів школи, відеоролики з привітаннями учнів, учителів, мами учнів 4 та 7 класівТурук Світлани, вітання від класних керівників 4 та 9 класів Мовчан Л.В та Іванової О.В., зворушливе відео «Пригадайте школу початкову», флешмоб від дев’ятикласників «Передай дзвінок», привітання «Ловіть ідею», музичні вітання від учителя Іщенко І.В та учениць Марини Горевич та Палтушевої Аліси, «сюрприз» - відеокліп від учителів «Школо, дітей усіх чекай!» та інші креативні заходи.

У Ганнівській ЗШ І-ІІІ ступенів та Іскрівській ЗШ І-ІІІ ступенів, філії Ганнівської ЗШ І-ІІІ ступенів, свято пройшло урочисто з використанням державної символіки у формі віртуальних лінійок, у ході яких виступили директор Ганнівської ЗШ І-ІІІ ступенів Канівець О.М. і завідувач філії Іскрівської ЗШ І-ІІІ ступенів Янишин В.М. та їхні заступники з навчально-виховної роботи, які підвели основні підсумки навчального року та тепло привітали усіх із завершенням навчання. Поряд з традиційними елементами додали креативу: відеоролики-привітання від учителів та учнів, «Дошка досягнень», де кожен зміг записати чого навчився за рік, фільм «Миттєвості шкільного життя» (Іскрівська ЗШ І-ІІІ ступенів); оригінальне відеопривітання вчителів, фотосюжети із шкільного життя (Ганнівська ЗШ І-ІІІ ступенів).

Різноманітністю вирізнялися заходи у Балахівській ЗШ І-ІІ ступенів,філії Новостародубської ЗШ І-ІІІ ступенів.Усі бажаючі могли переглянути відеоролики, ретроперспективу навчального року, фотоспогади, фотосюжети «Україна – це ти!!!», «Останній дзвоник 2020 пролунав. Ура! Канікули!», «Танцюють всі! Гіпноденс від учнів нашої школи», «Щасливим бути, шалено щасливим!», шкільні веселинки «Останній дзвоник – це велике свято», «Де найкраще місце на землі» тощо. Найбільше уваги – випускникам. Це про них і для них відеоролики: «Останній дзвінок учнів 4 класу в початковій школі», «Останній дзвінок. 9 клас», «Дитинство не втрачай!», «Спортивний марафон 2020. Спогади», «Першокласники вітають зі святом». Пролунали щирі вітання зі святом останнього дзвоника для вчителів – пенсіонерів.

Зі словами подяки учителям, учням і батькам за розуміння та співпрацю у цьому непростому для всіх навчальному році звернулася Жушман І.М.,завідувач філії. Свої враження від свята гості залишили на дошці побажань «Останній дзвоник 2020».

У Луганській ЗШ І-ІІІ ступенів відбулася дистанційна лінійка, у ході якої було презентовано фотосюжети з шкільного життя, навчання під час карантину, досягнення за рік, зворушливе вітання від директора школи Козловської О.А., останній урок в 11 класі ( учитель Родзінська Ю.К.), подяка учнів- випускників школи і, звичайно ж, пролунав останній шкільний дзвінок.

У всіх інших закладах освіти відбулися дистанційні останні дзвоники, під час яких підсумували напружений навчальний рік, згадали миті шкільного «до дистанційного» життя, щиро привітали школярів та їхніх батьків , педагогів із завершенням навчання.

У Новостародубській ЗШ І-ІІІ ступенів створили відеоролик «Шкільний карантин» про дистанційне навчання, що стало справжнім випробовуванням, але ж… пролунав останній дзвінок, хоча й не такий як завжди ( без квітів, святкової лінійки, вчителів, друзів і ШКОЛИ)

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.