Про підсумки відбіркового етапу зонального туру конкурсу "Учитель року -2020" у номінації "Початкова освіта"

Конкурс педагогічної майстерності – одна із яскравих подій у освіті. Його проведення допомагає краще зрозуміти й усвідомити значимість професії вчителя в житті країни, систематизувати надбання щоденної праці кращих педагогів, а конкурсантам дає змогу зробити крок на шляху до професійного зростання.

13 листопада 2019 рокуна базі Петрівської ЗШ І ступеня,філії КЗ «Петрівське НВО «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» Петрівської районної радивідбувсявідбірковий етап зонального туруконкурсу "Учитель року - 2020" у номінації "Початкова освіта"

Учасниками відбіркового етапу було 8 вчителів початкової освітиПетрівського району(Аліна Гнучих, Тетяна трипадуш, Наталія Андрусенко, Вікторія Байзо),Олександрійського району(Катерина Біла, Ярослава Топіліна, Лариса Бець) таПриютівського ОТГ( Ольга Шило).

Відбірковий етап конкурсу проходив заочно.Конкурсанти виявили ґрунтовні знання та практичні вміння у конкурсних випробуваннях:«Методичний експромт», «Практична робота», «Проєкт».

Всі учасники конкурсу гідно змагалися, демонстрували грунтовні знання, практичні вміння.

За результатами відбіркового етапу конкурсних випробуваньпризерами визнано: Аліну Гнучих, (Петрівський р-н) , Катерину Білу (Олександрійський р-н), Ольгу Шило (Приютівське ОТГ).

Звання лауреатів конкурсу присвоєно: Тетяні Трипадуш, Наталії Андрусенко, ВікторіїБайзо, Ярославі Топіліній, Ларисі Бець.

Особливістю вчительського конкурсу є те, що в ньому немає переможених, адже кожен із конкурсантів для себе здобув особисту перемогу.Щиро вдячні рішучим та сміливим конкурсантам, професійним членам журі за участь у відбірковому етапі зонального туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020" у номінації "Початкова освіта".

Дякую адміністрації Петрівської ЗШ І ступеня, філія КЗ «Петрівське НВО «ЗШ І-ІІІ ступенів-гімназія» Петрівської районної ради Кіровоградської області Олександру Ліваку та Тетяні Огир за створення комфортних та належних умов проведення конкурсу!

Шановні колеги! Бажаю успіхів у оволодінні новими ідеями, впевненості у власних силах, натхнення та творчих злетів та перемоги у очному тірі конкурсу .

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.