Майстер-клас Слободяник О.В., учителя української мови

22 жовтня у КЗ «Петрівське навчально-виховне об’єднання «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» відбувся майстер-клас учителя української мови та літератури закладу Слободяник О.В. із проблеми «Комплексна підготовка до ЗНО з української мови та літератури» . На майстер-клас прибули учителі української мови та літератури, які викладають предмет у 10-11 класах.

Перше заняття було з теми «Ефективна підготовка до ЗНО: методика та практичні поради». Ольга Вікторівна розпочала майстер-клас із творчого діалогу з учителями-словесниками, ознайомила з планом роботи та напрямками роботи слухачів із реалізації мети занять. Учителька також розкрила особливості підготовки вчителя та учнів до ЗНО, ролі вчителя в підготовці дітей.

Слухачі відвідали урок української літератури в 10-му класі, де практично ознайомилися із методами та прийомами, що допомагають учням у підготовці до ЗНО, зокрема з методом деталізації художнього твору та використанням навчальної платформи Kahoot та програми Viber для перевірки підготовки учнів до ЗНО.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.