Заняття школи комп*ютерної грамотності вихователів ЗДО

Останнім часом Інтернет-технології стали відігравати ключову роль в освіті. Складно уявити собі сучасного вихователяЗДО без комп*ютера, а ще складніше знайти педагога, який би не використовував офісні програми та Інтернет-сервіси. Використання Інтернет-сервісів відкриває широкі можливості дляосвітньоїдіяльності вихователя.

З метою формування інформаційної компетентності вихователів дошкільної освіти, ознайомлення з інформаційно-комунікаційними технологіями і соціальними сервісами технологій Веб 2.0 та їх використання в професійній діяльності 17 жовтня 2019 року на базі комунального закладу "Петрівське НВО "ЗШ І-ІІІ ступенів гімназія" проведено заняття Школи комп*ютерної грамотності вихователів закладів дошкільної освіти з проблеми " Google-сервіси у роботі вихователя ЗДО" (керівник: Ошега З.С., завідувач РМК комунальної установи «Петрівський районний центр із обслуговування закладів освіти»).

Метою заняття є формування інформаційної культури вихователів дошкільної освіти, ознайомлення з інформаційно-комунікаційними технологіями і соціальними сервісами технологій Веб 2.0 та їх використання в професійній діяльності.

У ході теоретичної частини заняття вихователі дошкільних навчальних закладів опрацювали інструктивні матеріали та переглянули відео щодо створення акаунта, ознайомилися із блогом " Навчання з ІКТ"

У ході практичної частини заняття вихователі закладів дошкільної освіти створили власні акаунти, надіслали листи колегам, зареєструвалися у спільній презентації, сворили фон кожної сторнки презентації, завантажили фото.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.