Районний етап Фестивалю дружин юних пожежних

12 квітня 2019 року на базі комунального закладу «Петрівське навчально-виховне об’єднання «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» відбувся щорічний районний етап Фестивалю дружин юних пожежних. Фестиваль проводиться щороку із метою розвитку та поширення руху юних пожежних, формування у дітей і молоді вмінь і навичок діяти в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях, виявлення і підтримки творчо обдарованої учнівської молоді, виховання у дітей поваги до професії пожежного.

Районний захід проведено за участю начальника Петрівського РС УНДС України Кіровоградської області Володимира Малюти, провідного фахівця групи централізованого господарського обслуговування закладів освіти комунальної установи «Петрівський районний центр із обслуговування закладів освіти» Гуля Владислава та директору центру дитячої та юнацької творчості Валентини Бойко.

У фестивалі дружин юних пожежних узяли участь 10 команд із 10 закладів освіти району які змагалися у трьох конкурсах: «Візитка», «Медичний», «Домашнє завдання».

Відповідно до рішення журі переможцями конкурсу визнано:

І місце - «101 крапка ДЮП» Луганської ЗШ І-ІІІ ступенів;

ІІ місце - «Фенікс» Зеленської ЗШ І-ІІ ступенів, філія Петрівської ЗШ І-ІІІ ступенів;

ІІІ місце - «Ракета» Петрівське НВО «ЗШ І-ІІІ ступенів – гімназія».

У номінації «За пропаганду пожежної безпеки» - «Фенікс» Володимирівської ЗШ І-ІІ ступенів, філія Ганнівської ЗШ І-ІІІ ступенів та «МНС» Ганнівської ЗШ І-ІІІ ступенів;

у номінації – «Наше життя у ваших руках» - «Екстрим» Новостародубської ЗШ І-ІІІ ступенів;

у номінації «За волю до перемоги» - «Хутор» Петрівської ЗШ І-ІІІ ступенів;

у номінації «За вірність ідеї фестивалю» - «Flame» Червонокостянтинівської ЗШ І-ІІІ ступенів;

у номінації «Фестивальна родзинка» - «101» Чечеліївської ЗШ І-ІІІ ступенів, філія Новостародубської ЗШ І-ІІІ ступенів;

у номінації «Приз глядацьких симпатій» - «Бригада з Іскрівки» Іскрівської ЗШ І-ІІІ ступенів, філія Ганнівської ЗШ І-ІІІ ступенів.

Переможці та учасники Фестивалю нагороджені дипломами і грамотами відділу освіти Петрівської районної державної адміністрації та Петрівського РС УНДС України Кіровоградської області. Переможці отримали подарунки від представників Петрівського РС УНДС України Кіровоградської області.

Вітаємо переможців та лауреатів конкурсу !!!/Files/images/03042019_r_sem/_DSC0006_новый размер.JPG/Files/images/03042019_r_sem/_DSC0049_новый размер.JPG/Files/images/03042019_r_sem/_DSC0072_новый размер.JPG/Files/images/03042019_r_sem/_DSC0022_новый размер.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.