Районний семінар-практикум учителів математики

12 лютого 2019 року на базі Чечеліївської ЗШ І-ІІІ ступенів, філії Новостародубської ЗШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум учителів математики з проблеми «Шляхи урізноманітнення форм навчання математики в контексті STEM-освіти».

У теоретичній частині семінару виступили головний спеціаліст відділу освіти Оранська І.В. та заступник завідувача філії з навчально-виховної роботи Яротник Л.І.

У ході практичної роботи вчителем математики Філіпенко Інною Валеріївною був презентований урок в 7 класі з теми: «Гроші. Віртуальна розбудова власної справи», методичною метою якого була реалізація компетентнісного підходу через включення учнів до активної навчально-пізнавальної діяльності, упровадження сучасних освітніх технологій навчання.

Цабан Анжела Вікторівна, вчитель математики, провела позаурочний захід для учнів 5-6 класів «Математичний маршрут «Ігри розуму», методична мета якого використання активних ігрових методик як засобу формування стійкого інтересу до вивчення математики.

В ході творчої майстерні «Інструментарій сучасного вчителя» Філіпенко Інна Валеріївна поділилася із слухачами власними методичними родзинками та напрацюваннями.

Слухачі семінару щиро вдячні адміністрації школи та педагогічному колективу за цікаву і грунтовну роботу на STEM-семінарі вчителів математики.

Більше інформації за посиланням https://blogseminariv1819.blogspot.com/p/blog-page_43.html

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.