Заняття постійно діючого семінару директорів закладів освіти

19 жовтня 2018 року на базі Петрівської ЗШ І ступеня, філії Петрівського НВО відбулося заняття постійно діючого семінару директорів закладів освіти з проблеми «Розвиток управлінської компетентності керівника закладу освіти в умовах реалізації Концепції Нової української школи» (керівник Лепська О.П., методист РМК).

У ході заняття опрацьовано лист-роз’яснення Міністерства освіти і науки України щодо застосування окремих положень Інструкції з діловодства у закладах загальної середньої освіти, розглянуто питання «Інноваційні засоби та форми навчального процесу STEM – освіти», «Зовнішнє незалежне оцінювання: підсумки, проблеми, перспективи».

У ході практичної роботи Ошега З.С., завідувач РМК, ознайомила слухачів із використанням інтернет-сервісів у статистичній звітності керівника закладу освіти.

Своїми враженнями від участі у презентаційному семінарі Програми підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа» (м. Одеса), поділилася Канівець О.М., директор Ганнівської ЗШ І-ІІІ ступенів.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.