Районний семінар-практикум вчителів фізики

22 березня 2018 року на базі Іскрівської ЗШ І-ІІІ ступенів, філії Ганнівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум вчителів фізики з проблеми «Активізація пізнавальної діяльності учнів та розвиток творчої особистості шляхом використання хмарних технологій». Метою даного методичного заходу було показати слухачам методи та прийоми активізації пізнавальної діяльності учнів та розвиток творчої особистості шляхом використання хмарних технологій в умовах реформування освітньої галузі, охарактеризувати складові її реалізації в освітньому просторі.

У теоретичній частині вчитель фізики, заступник завдувача з навчально-виховної роботи Бондарєва Неля Петрівна, провела вхідне діагностування за допомогою Google-форми та презентувала свій досвід роботи.

У ході практичної роботи слухачам був запропонований урок фізики у 8 класі на тему "Робота і потужність електричного струму", методичною метою якого було використання сервісу Kachoot для перевірки знань, спільна робота з гугл-документами, використання елементів технології веб-квесту. Неля Петрівна презентувала відеофрагменти уроків на тему «Лабораторна робота «Вимірювання коефіцієнта тертя ковзання» (7 клас) та «Закони Ньютона» (9 клас). Члени гуртка "Кібор" (учні 7-9 класів) провели захід "Знайомтесь, фізика" для учнів молодших класів. Вчителі фізики з великим захопленням відвідали майстер –клас Бондарєвої Нелі Петрівни з проблеми «Використання сервісу Сlassroom.google.com для організації дистанційного навчання».

Слухачі семінару-практикуму висловлюють щиру вдячність адміністрації та вчителям школи за організацію та проведення цього змістовного методичного заходу, який спряв підвищенню інформаційної та професійної компетентності.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.