Районний семінар-практикум учителів української мови та літератури

16 листопада на базі Петрівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум учителів української мови та літератури із проблеми «Реалізація діяльнісного підходу до навчання учнів на акмеологічних уроках української мови та літератури».Під час теоретичного блоку семінару перед його учасниками виступила методист РМК Горбанець Л.М., яка розкрили теоретичні аспекти упровадження акмеологічних технологій в освітній процес, та директор школи Гнатюк Л.Г., заступник директора з НВР Шарова Н.Я ., які ознайомили присутніх із досвідом роботи школи із проблеми «Акмезорієнтоване освітнє середовище як шлях до формування успішної особистості».

Під час практичного блоку семінару учителі філологи відвідали фрагменти уроків в учителів –словесників школи Теренюк Т.Б та Скворцової О.М.. Оксана Миколаївна провела також майстер-клас із проблеми «Розвивальне навчання як засіб пізнавальної діяльності учнів». Учитель початкових класів Плис О.В. презентувала меседж із проблеми «Використання прийомів мнемотехніки для засвоєння навчального матеріалу» На закінчення заходу члени ШТЕМу представили мініатюру «Школа очима дітей».

Вчителі-словесники району висловили вдячність адміністрації, педагогічному колективу школи за змістовну наповнюваність та результативність проведення заходу.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.