Увага!!! КОНКУРС ЕСЕ «МОЯ МАЙБУТНЯ ПРОФЕСІЯ: ПЛАНУВАННЯ І РОЗВИТОК»

КОНКУРС ЕСЕ «МОЯ МАЙБУТНЯ ПРОФЕСІЯ: ПЛАНУВАННЯ І РОЗВИТОК» Центр «Розвиток КСВ» та Career Hub за підтримки Міністерства молоді та спорту України запрошують учнів 10-х класів взяти участь у конкурсі есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток».

Партнери проекту Перший Український Міжнародний Банк та Укрсиббанк BNP Paribas Group. Навчаєшся у 10 класі? Мрієш стати топ-менеджером, інженером, лікарем, логістом, програмістом, дизайнером, вчителем, космонавтом тощо? Хочеш зробити свій внесок у розвиток країни? Розкажи про те, як ти уявляєш своє перше робоче місце і як твоя робота допоможе змінити країну, та отримай унікальну можливість почути поради про планування кар'єри та дізнатися про перше робоче місце та кар’єрний розвиток керівників підприємств, організацій та державних органів влади.

Есе повинно розкривати:

• твої плани та очікування щодо обраної професії;

• якими ти бачиш свій розвиток в професії та перспективи самореалізації;

• який внесок ти зробиш своєю працею у розвиток країни.

Вимоги до есе: до 3 сторінок, українською мовою, 12 шрифт, 1,5 інтервал У кінці есе обов ’язково зазнач: • Прізвище, ім'я, по батькові • Клас, № школи, місто • Твій контактний телефон • ПІБ та контактний телефон класного керівника • 3 ким з успішних людей ти хотів/хотіла би зустрітися (керівником підприємства, організації, державного органу влади. Компанії та організації повинні мати офіси в Есе необхідно надіслати до 15 травня включно на електронну адресу td(5)csr-ukraine.org

Про результати буде повідомлено 22 травня.

31 травня для авторів кращих есе відбудеться спеціальний захід з планування кар’єри у м. Києві за участі керівників компаній, організацій та державних органів. Автори найкращих робіт проведуть 1 червня День з успішною людиною (керівником підприємства, міжнародної організації, державного органу влади тощо).

Роботи оцінюватиме журі з менеджерів з персоналу компаній. З будь-яких питань щодо участі у конкурсі звертайтесь до Тараса Деркача, координатора Career Hub Центру «Розвиток КСВ»: td@csr-ukraine.org. моб. 093 440 50 28 Career Hub - експертна платформа Центру «Розвиток КСВ» з кар'єрного консультування. Серед основних напрямів діяльності: створення карти професій та започаткування кар’єрних занять у школах та ВНЗ; розвиток співпраці молоді та бізнесу («Український пакт заради молоді-2020»); організація мотиваційного проекту для школярів «Моя кар'єра в Україні: погляд дітей». Детальніше: w w w.facebook.com /CareerHubUkraine Центр «Розвит ок КСВ»: експертна організація, що була заснована у 2008 році. Мета діяльності - впроваджувати соціальну відповідальність задля системних і якісних змін в Україні. Організація працює над 4-ма пріоритетними Україні.] напрямами: КСВ в кризові часи, розвиток освіти, соціальна відповідальність державних органів влади і просування України за кордоном. Об'єднує 40 компаній України (напр.: ЕУ, Небесна криниця, Василь Кісіль і партнери, Нова пошта, ДТЕК, Артеріум, Оболонь, 1 +1). Детальніше: www.csr-ukraine.org

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.