День працівників освіти

28 вересня 2016 року у приміщенні сесійної зали Петрівської районної ради відбулося районне свято, приурочене Дню працівників освіти. У заході взяли участь та привітали його учасників голова районної державної адміністрації Завалій С.В., голова районної ради Сакара Т.В., заступник голови районної державної адміністрації Панета Т.Г.

Свято проходило під девізом «Учитель – це наша совість, взірець у житті єдиний». Його метою було в особі присутніх у залі привітати всіх освітян району з професійним святом, вшанувати працю тих, хто відзначений державними та галузевими нагородами. Вклонитися низько учительській долі, невтомній праці сіяча розумного, доброго вічного; висловити слова любові і вдячності людям однієї з самих благородних професій на землі.

У ході свята освітяни отримали грамоти і подяки Міністерства освіти і науки України, департаменту освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації, районної державної адміністрації та районної ради, відділу освіти райдержадміністрації та районного комітету профспілки працівників освіти.

Найвищу районну нагороду - педагогічну премію імені Василя Олександровича Сухомлинського - керівники району Завалій С.В. та Сакара Т.В. вручили Тимченко Наталії Петрівні, керівнику екологічного гуртка «Жайворонок» центру дитячої та юнацької творчості. Районну премію імені С.П. Логачевської із рук самої Світлани Панасівни отримала Москаленко Алла Романівна, учитель Петрівської ЗШ І ступеня. Ще однією районною педагогічною нагородою - заохочувальною відзнакою «За відданість справі» - була нагороджена вчителька Петрівського навчально-виховного об’єднання «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» Слободяник О.В.

Нагороджених та всіх присутніх у залі щиро привітали учительські діти та номерами художньої самодіяльності аматори – освітяни і аматори районного Будинку культури. Свято пройшло урочисто та душевно.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.