Які підручники використовувати у 4-х та 7-х класах

Які підручники використовувати у 4-х та 7-х класах

У разі, якщо з фінансових причин нові підручники не будуть доставлені школам до початку нового навчального року, Міносвіти пропонує в навчально-виховному процесі використовувати підручники та матеріали інших років.

Про це йдеться уметодичних рекомендаціяхнадісланих Міністерством освіти і науки України до загальноосвітніх навчальних закладів.

Рекомендації стосуються використання навчальної літератури у загальноосвітніх навчальних закладах при вивченні предметів інваріантної складової навчального плану у 4-х та 7-х класах 2015/2016 навчального року.Зокрема до листа додаються рекомендації щодо вивчення української мови, біології, фізики, географії, хімії, інформатики, іноземних мов,історії України,математики,мов та літератур національних меншин,трудового навчання,всесвітньої історіїтазарубіжної літератури у 7-х класах.

Також, у рекомендаціях наголошується, що у 2015/2016 навчальному році початкова школа повністю переходить нанові навчальні програми, відповідно четвертокласники продовжують навчання і за новими предметами, такими як: «Природознавство», «Я у світі», «Інформатика». Рекомендації щодо використання навчальної літератури у початкових класах ви можете завантажити за наступнимпосиланням.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.