Про участь у конкурсі "Бобер" 2020

Щодо організації і проведення

Міжнародного конкурсу з інформатики

та комп’ютерного мислення «Бобер» у 2020/2021 н.р.

Відповідно до листа Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 10.04.2020 р. № 22.1/10-795 «Про підсумки Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер» у 2019-2020 н.р. та організацію конкурсу «Бобер» у 2020-2021 н.р.» повідомляємо, що 8-11 листопада 2020 року відбудеться Міжнародний конкурс з інформатики та комп'ютерного мислення «Бобер» (далі - Конкурс) серед учнів 2-11 класів закладів загальної середньої освіти, учнів І-ІІ курсів (на базі неповної середньої освіти) закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Конкурс проводиться в п’яти вікових групах: БОБРЕНЯТЕЧКО – для учнів 2-3 класів (за бажання учні першого класу можуть змагатись за 2 клас), БОБРЕНЯТКО – для учнів 4-5 класів, БОБРЕНЯ – для учнів 6-7 класів; БОБРИК – для учнів 8–9 класів; БОБЕР – для учнів 10-11 класів (І-ІІ курсів).

Усі матеріали Конкурсу надаються учасникам в електронному вигляді. Завдання учні виконують у визначений час на комп’ютерах у закладі освіти або вдома у залежності від епідситуації. Результатом виконання завдання є автоматично створений файл з відповідями учня.

Конкурсні завдання минулих років знаходяться у відкритому безкоштовному доступі на сайті http://bober.net.ua/page.php?name=archive/.

Детальна інформація про організацію та проведення Конкурсу в Кіровоградській області за покликанням http://lito.kr.ua/konkurs-bober/.

Просимо сприяння у залученні учнівської молоді Кіровоградщини до участі в Міжнародному конкурсі з інформатики та комп’ютерної грамотності «Бобер», зокрема довести інформацію до відома всіх зацікавлених осіб.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.