ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС #SuperUrok2020 з STEAM

Стартує #SuperUrok2020 з STEAM

Суперучителі та суперучні 5-11 класів створюють свій STEАM-проєкт, записують презентаційне відео (до 10 хв) і розміщують на власному YouTube-каналі. Участь в конкурсі — безкоштовна

#SuperUrok2020 з STEAM — оголошуємо відкритим!Традиційний всеукраїнський конкурс для учнів та вчителів від EdPro статував! Цьогоріч команди створюють STEAM-проєкти, фіксують результати та знімають відео до 10 хв. і викладають на YouTube-каналі (шкільному або будь-кого з учасників команди). Кінцевий прийом робіт (презентаційне відео та лист учасника і документ) до першого травня включно!Пропонуємо учителям запланувати цієї весни STEAM-проєкт з найактивнішими учнями і скористатися цією нагодою. Попередня реєстрація відкрита для усіх, кому відгукнулася ідея!І на нашому блозі вже є корисна стаття "#SuperUrok2020 з STEAM" з ресурсами та ідеями для STEAM-проєктів та інтерв’ю з учителькою інформатики, яка знається на STEAM-освіті та здобула з командою третє місце на конкурсі #SuperUrok2018.
Раді поділитися з освітянами надихаючою інформацією, що, крім цікавих наукових досліджень в учасників є нагода отримати цінні призи!Школи всієї десятки команд-фіналістів отримають річну ліцензію на mozaBook Multilingua вартістю 8 344,00 грн
  • Учням команди (1 місце) — планшети iPad
  • Учням команди (2 місце) — смартфони
  • Учням команди (3 місце) — колонки
Учителям команд-призерів — поїздка в м. Сеґед (Угорщина) на конференцію від компанії виробника освітньої програми Mozaik Education.Мотивація для усіх :)
Запускаємо хвилю STEAM-освіти — природничі науки (Science), технології(Technology), технічна творчість (Engineering), мистецтво (Art) та математика (Mathematics) —передавайте далі :)Чекаємо на ваші відгуки та реєстрації!
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.