Районний семінар-практикум вихователів груп продовженого дня

17 квітня 2013 року на базі Петрівської ЗШ І ступеня був проведений районний семінар-практикум вихователів груп продовженого дня. Семінар підпорядковувався проблемі: «Громадянсько-патріотичне виховання школярів у групі продовженого дня на основі трансформації педагогічних ідей В.О.Сухомлинського».

З проблеми семінару виступила Агафонова С.А., методист-психолог районного методичного кабінету, яка розповіла про важливість громадянсько-патріотичного виховання молодших школярів.

Огир Т.Ю., заступник директора з навчально-виховної роботи представила досвід роботи закладу з питань використання спадщини В.О.Сухомлинського.

Андрусенко Н.А., вихователь групи продовженого дня, розповіла про громадянсько-патріотичне виховання учнів на групі продовженого дня.

Учасники семінару переглянули годину спілкування на тему: «Без мови рідної, дитино, й народу нашого нема», позакласний захід на тему: «Свято прощання з Букварем», виставку вихователя групи продовженого дня «Методична скарбничка», взяли участь у вправі на знайомство «Візитка» та підсумковій вправі «Емоційна крапка».

/Files/images/semnari/100_3742.JPG/Files/images/semnari/IMG_2887.JPG/Files/images/semnari/IMG_2949.JPG/Files/images/semnari/IMG_2917.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.