Районний семінар-практикум практичних психологів

02 грудня 2014 року на базі Комунального закладу «Петрівський навчально-виховний комплекс ЗШ ІІ – ІІІ ступенів – гімназія» був проведений районний семінар-практикум практичних психологів, що підпорядковувався проблемі: «Шляхи подолання труднощів адаптації учнів 5-х класів до навчання в основні школі в умовах реалізації нового Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти».

Агафонова С.А., методист-психолог районного методичного кабінету, презентувала модель успішної адаптації учнів 5-х класів до навчання в основній школі, шляхи подолання дезадаптації. Вєтрова А.С., директор НВК, розкрила особливості педагогічного супроводу процесу адаптації до навчання у 5-му класі учнів Петрівського НВК в умовах реалізації нового Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти. Чирва І.М., заступник директора з навчально-виховної роботи, зробила повідомлення про місце і роль практичної психології в забезпеченні успішної адаптації учнів до навчання в середній школі.

Під час семінару Овдій І.А., практичний психолог, провела тренінгове заняття «Морська подорож» для учнів 5-х класів.

Учасники семінару стали слухачами засідання малої педагогічної ради «Шляхи подолання труднощів адаптації учнів 5-х класів в умовах реалізації нового Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти»./Files/images/semnari/psihologi/SAM_1218_resize.JPG/Files/images/semnari/psihologi/SAM_1220_resize.JPG/Files/images/semnari/psihologi/SAM_1222_resize.JPG/Files/images/semnari/psihologi/SAM_1223_resize.JPG/Files/images/semnari/psihologi/SAM_1224_resize.JPG/Files/images/semnari/psihologi/SAM_1225_resize.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.