Семінар - практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи

22 жовтня на базі Петрівської загальноосвітньої школи І ступеня відбувся районний семінар – практикум заступників директорів із навчально – виховної роботи з проблеми «Організаційно-педагогічне забезпечення наступності у навчанні учнів при переході зі школи І ступеня до школи ІІ ступеня». /Files/images/ytstsu/IMG_4760_resize.JPG

Із проблеми семінару виступила Лепська О.П., завідувач районного методичного кабінету, Огир Т.Ю., заступник директора з навчально-виховної роботи, представила досвід роботи закладу з питань наступності у рамках реалізації нового Державного стандарту початкової загальної освіти.

У ході практичної частини учасники семінару відвідали уроки у 4 класах із математики (уч. Москаленко А.Р.), української мови (уч. Копійка В.М.) та з англійської мови у 3 класі (уч. Мерва В.О.), взяли участь у методичному заході «Міст успіху» з проблеми «Реалізаціяпринципу наступності як фактор успішної адаптації випускників початкової школи в основній», у ході якого педагоги Петрівської загальноосвітньої школи І ступеня та Петрівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа ІІ-ІІІ ступенів – гімназія» з метою вироблення спільнихпоглядів на означену проблему обговорили актуальні питання та підготували рекомендації щодо успішної адаптації учнів початковоїшколи в основній.

/Files/images/ytstsu/IMG_4801_resize.JPG

/Files/images/ytstsu/IMG_4799_resize.JPG

/Files/images/ytstsu/IMG_4790_resize.JPG

/Files/images/ytstsu/IMG_4780_resize.JPG

/Files/images/ytstsu/IMG_4767_resize.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.