Увага! Конкурс "Шкільна журналістика"

Шановні колеги!

Факультет філології та журналістики Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка запрошує учнів ЗОШ І-ІІІ ступенів Кіровоградської області взяти участь у Конкурсі "Шкільна журналістика", який буде представлений у трьох номінаціях:

· "Майбутній журналіст"

· "Наша газета"

· "Фотожурналіст"

До журі входять декан факультету, доцент Л. П. Кричун; завідувач кафедри видавничої справи та редагування, доцент Фенько Н. М; власний кореспондент газети «Дзеркало тижня» Світлана Орел, головний редактор газети «Народне слово» Валентина Бажан, головний редактор тижневика «Нова газета»Інна Тільнова.

Для участі в Конкурсі необхідно до 3 листопада 2014 року надіслати поштою або передати власноруч роздруковані матеріали із заявкою (форма додається).

Адреса: Україна 25006 Кіровоград, вул. Шевченка, 1, кафедра видавничої справи та редагування (аудиторія № 409 п'ятиповерхового корпусу).

Визначення переможців і вручення нагород відбудеться 15 листопада 2014 року в аудиторії № 412 (п'ятиповерховий корпус) о 14:20. Перед церемонією нагородження усі бажаючі зможуть узяти участь у тренінгах із журналістики – початок о 12:40, реєстрація з 12:00 в 412 аудиторії. Запрошуються всі бажаючі.

"Майбутній журналіст"

До конкурсу приймаються індивідуальніжурналістські матеріали. Жанр публікації і заголовок обирається автором. Запропонована тематика: «Портрет людини –портрет епохи» (можливі жанри інтерв’ю, есе, нарис), «Кожна подія – штрих історії» (репортаж, замітка та ін.), «Моя маленька Батьківщина» (замітка, нарис тощо), «Книговир» (відгук, рецензія на літературно-художній твір, вперше опублікований протягом 2009-2014 рр.)

ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ СТАТЕЙ

1. Обсяг: 1-2 сторінки формату А-4.

2. Шрифт: TimesNewRoman, 14 кегль, інтервал 1,5.Поля: з усіх боків – 2 см.Також приймаються розбірливі рукописи.

3. Розміщення: у верхньому лівому куті вказати прізвище й ім'я автора та назву навчального закладу. Нижче великими літерами – НАЗВА. Далі з нового рядка основний текст.

"Наша газета"

До конкурсу приймаються газети, створені учнівськими редакційними колегіями, адресатом яких є підліткова або юнацька аудиторія.

Вимоги до газет: оригінальність, актуальність і оперативність представлених матеріалів. Бажаною є чітка рубрикація видання.

Технічні вимоги до оформлення газет визначаються учнівськими редакційними колегіями і залежать від форми випуску (до Конкурсу приймаються і зверстані за допомогою спеціальних програм видання, і створені вручну стіннівки).

"Фотожурналіст"

До конкурсу подаються тільки авторські фотографії (надається перевага жанрам фотожурналістики: фотозамітка, фоторепортаж, фотонарис), формат за вибором автора, але не менший 10 × 15. Прохання для конкурсу обрати не більше 3 фотографій.

Додаткову інформацію можна одержати в координатора Конкурсу Круть Ірини Юріївни (доцента кафедри видавничої справи та редагування), телефон 050 919 91 53

З надією на плідну співпрацю

Оргкомітет.

ЗАЯВКА

Учасника конкурсу "Шкільна журналістика" номінація "Майбутній журналіст"

1. Прізвище, ім’я та по батькові (повністю).

2. Повна назва навчального закладу.

3. Клас

4. Назва статті.

5. Прізвище, ім’я та по батькові вчителя української мови

6. Якщо в школі працює гурток "Журналістика", прізвище, ім’я та по батькові керівника.

7. Контактна інформація (телефон учняабо одного з батьків обов’язково).

ЗАЯВКА

Учасників конкурсу " Шкільна журналістика" номінація "Наша газета"

1. Повна назва навчального закладу.

2. Список учнів – членів редакційної колегії (прізвище, ім’я та по батькові, клас).

3. Контактна інформація (телефон відповідального за випуск обов’язково).

ЗАЯВКА

Учасника конкурсу "Шкільна журналістика"номінація "Фотожурналіст "

1. Прізвище, ім’я та по батькові (повністю).

2. Повна назва навчального закладу.

3. Клас

4. Назва фотографії, при можливості — коротка інформація про подію, яка зображена.

5. Контактна інформація (телефон учняабо одного з батьків обов’язково).

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.