Заключне заняття школи комп’ютерної грамотності вчителів – предметників

17 березня 2014 року у мультимедійному кабінеті Петрівського НВК відбулося заключне заняття школи комп’ютерної грамотності вчителів – предметників району з проблеми «Активізація пізнавальної діяльності учнів з використанням SMART технологій».

Заняття школи проводила Бондарева Неля Петрівна, учитель інформатики Іскрівської ЗШ І – ІІІ ступенів, керівник школи комп’ютерної грамотності, районний тренер упровадження програми SMART Notebook 10.

Слухачами школи є педагогічні працівники, які відповідають за викладання інформатики, математики, фізики, хімії, біології , іноземної мови, історії, зарубіжної літератури, географії, початкові класи.

Метою даного заняття було узагальнення та повторення вивченого упродовж року щодо впровадження програми SMART Notebook 10 у навчально – виховному процесі та роботи з програмними інструментами SMART Notebook 10.

У ході заняття вчителі завантажували програму SMART , розробляли та створювали навчальні ресурси з використанням засобів SMART та практично працювали з програмними інструментами, створювали інтерактивні завдання для уроків.

Слухачі демонстрували свої розробки уроків з ІКТ - супроводом з використанням програмного засобу SMARTNotebook 10, відповідно до методичних рекомендацій Голодюк Л.С..

Працюючи індивідуально педагоги використовували різноманітні можливості програмного засобу SMARTNotebook 10 та розробили декілька слайдів до уроків.

По завершенню роботи школи комп’ютерної грамотності педагогічні працівники заповнили діагностичні анкети та внесли пропозиції продовжити роботу школи і у наступному навчальному році./Files/images/shkg_bondarva/SAM_1080_resize.JPG

/Files/images/shkg_bondarva/SAM_1079_resize.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

  • Спичка Н.В.

    2014-03-31 19:34:08

    Я багато чого навчилася на заняттях Бондарєвої Н.П. Дякую за такі змістовні, доцільні та актуальні заняття....

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.