Майстер – клас Сайка Сергія Валентиновича

11 березня 2014 року на базі Червонокостянтинівської ЗШ І – ІІІ ступенів відбувся майстер - клас Сайка Сергія Валентиновича, учителя інформатики Червонокостянтинівської ЗШ І – ІІІ ступенів з проблеми «Формування професійної компетентності учителів інформатики з інформаційних технологій із метою організації роботи з обдарованими учнями»

Основним завданням даного заняття є підвищення знань вчителів інформатики з методики розв’язання олімпіадних завдань з інформаційних технологій та підготовки обдарованих учнів до олімпіад.

Сайко Сергій Валентинович представив слухачам завдання, які розв’язували учні на обласній олімпіаді з інформаційних технологій. Представив розв’язки завдань олімпіади Жовтуватого Олега, учня 11 класу, який був учасником обласної олімпіади та здобув ІІ місце (керівник Сайко С.В.).

У ході презентації розв’язків завдань учня, Сергій Валентинович звернув увагу на помилки, які він допустив під час виконання завдань. Керівник також детально проаналізував та практично показав з використанням комп’ютерних програм та мультимедійного обладнання як потрібно правильно виконувати кожне із завдань.

У ході практичної частини слухачі розв’язали одне із запропонованих завдань у програмі Power Point «Колобок». Відповідно до вимог завдання, слухачі створювали слайди: рух «Колобка» з використанням різних інструментів програми та анімацій.

Учителі розглянули необхідні форми та інструменти роботи у програмах Excel та Word для розв’язання запропонованих завдань олімпіади.

Слухачі школи заповнили анкети за підсумками роботи майстер – класу та внесли пропозицію продовжити роботу майстер – класу , для поглиблення знань з методики розв’язання олімпіадних завдань.

/Files/images/mayster_-_klas_sayka/SAM_1157_resize.JPG/Files/images/mayster_-_klas_sayka/SAM_1150_resize.JPG/Files/images/mayster_-_klas_sayka/SAM_1154_resize.JPG/Files/images/mayster_-_klas_sayka/SAM_1153_resize.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.