Зустріч голови РДА Сакари Т.В. із переможцями районного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2014»

13 грудня відбулася зустріч голови районної державної адміністрації Сакари Т.В. із переможцями районного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2014» у номінації «Директор школи» Гнатюк Л.Г. (Петрівська ЗШ І-ІІІ ступенів); у номінації «Географія» Ваніною Н.І. (Петрівський НВК); у номінації «Світова література» Жигуновою А.С. (Петрівський НВК); у номінації «Початкові класи»» Плис О.В. (Петрівська ЗШ І-ІІІ ступенів) та переможцем районного конкурсу «Педагог – організатор року 2013» Теренюк Т.Б. (Петрівська ЗШ І-ІІІ ступенів).

У ході зустрічі відбулася невимушена розмова, під час якої учасники від освітян поділилися думками про шляхи удосконалення навчально – виховного процесу в закладах освіти, розповіли про здобутки педагогічних колективів, які вони представляють.

Тамара Вікторівна зазначила, що «у наш час дуже важливо, щоб учні мали доступ не просто до освіти, а до якісної освіти», висловила побажання, щоб «учні брали участь у конкурсах, акціях різних рівнів, не боялися захищати честь району», пообіцяла підтримку всіх починань освітян.

Зазначила, що головне в роботі вчителя – це душа. Якщо є душа, то прокладається доріжка до дитячих сердець.

У кінці зустрічі Тамара Вікторівна висловила впевненість, що переможці районного етапу конкурсу гідно представлять район на обласному конкурсі, привітала переможців, побажала їм успіху та вручила грошові винагороди./Files/images/uchitel_roku_/2-2_2.JPG/Files/images/uchitel_roku_/2-2_1.JPG/Files/images/uchitel_roku_/2-2_3.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.