Заняття школи із підвищення педагогічної майстерності вихователів дошкільних навчальних закладів

12 грудня 2013 року на базі Петрівського ДНЗ №2 «Сонечко» відбулося друге заняття школи із підвищення педагогічної майстерності вихователів дошкільних навчальних закладів із проблеми «Організація навчально-виховної роботи в різновіковій групі відповідно до вимог Базового компонента дошкільної освіти» (керівник Бабенко Т.І.).

На занятті висвітлено питання щодо реалізації вимог Базового компонента дошкільної освіти з фізкультурно-оздоровчої роботи. Слухачі школи відвідали заняття з фізкультури у групі раннього та молодшого віку, з теми : «На гостини до Ведмедя», яке провела вихователь Бабенко В.А., та спортивну розвагу «Веселі старти» в середньо-старшій групі, вихователь Бабенко Т.І. Завідувач закладом Ісак С.А. підготувала інформаційне повідомлення про досвід роботи педагогічного колективу з проблеми «Фізкультурно-оздоровча робота в дошкільному навчальному закладі» та огляд методичної літератури з означеної проблеми.

Керівник ШзППМ Бабенко Т.І. поділилася досвідом роботи щодо забезпечення рухового режиму упродовж дня. Вихователь Кумпан І.А. розповіла про використання фіто-, аромо-, сміхо-, казкотерапії у роботі з вихованцями, Мовчан Ю.А. – про співпрацю з батьками щодо зміцнення здоров’я дітей, Бабенко В.А. презентувала інвентар, виготовлений працівниками закладу, для проведення оздоровчих заходів.

Слухачі школи та педагоги колективу обмінялися думками щодо організації фізкультурно-оздоровча робота в дошкільному навчальному закладі./Files/images/dnz/DSCN0268_resize.JPG/Files/images/dnz/DSCN0269_resize.JPG/Files/images/dnz/DSCN0270_resize.JPG/Files/images/dnz/DSCN0271_resize.JPG/Files/images/dnz/DSCN0272_resize.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.