Районний семінар-практикум для організаторів роботи з обдарованими учнями

26.11.2013 на базі Балахівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум для організаторів роботи з обдарованими учнями з проблеми «Використання гуманістичних ідей В.О. Сухомлинського в організації навчання і виховання обдарованих дітей». Учасники семінару ознайомились із досвідом упровадження педагогічних ідей В.Сухомлинського у практиці роботи школи для розвитку творчого потенціалу вчителя та учня.

Гуманістична концепція В.Сухомлинського щодо формування творчої особистості школяра засобами природи, праці, різних видів мистецтва, шляхом створення учнівських проектів знайшла своє втілення в організації навчально-виховної роботи на уроках образотворчого мистецтва, трудового навчання, світової літератури, історії. Вчителі Коваль Л.І., Данильчук О.М., Узлова Л.А., Попова Л.В. продемонстрували присутнім творче поєднання дидактичної системи В.О. Сухомлинського з вимогами сучасності та нетрадиційними підходами в організації та проведенні сучасного уроку.

Гості з цікавістю переглянули позакласні заходи, спрямовані на розвиток в учнів національної свідомості, цілісного уявлення про суспільство, формування громадянської позиції українця-патріота шляхом вивчення народної культури, історії, національних традицій, звичаїв, свят України, культури та звичаїв народів країн Євросоюзу, які провели вчителі Чудна Л.І., Мітякова О.Л.

Присутні пересвідчилися, що створене у школі загальне «поле креативності» сприяє розвитку творчих здібностей учнів, учителів, батьків.

/Files/images/semnari/DSC05729_resize.JPG/Files/images/semnari/DSC05730_resize.JPG/Files/images/semnari/DSC05728_resize.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.