Заняття ШКГ керівників закладів освіти району

Комп'ютерні технології покликані стати не додатковим «довантаженням» у навчанні, а невід'ємною частиною цілісного освітнього процесу, що значно підвищує його ефективність. Нові реформи вимагають від керівників ЗЗСО використання ІКТ-технологій в управлінській діяльності, на заняттях, і в повсякденному житті.
Тому у районі працює школа комп*ютерної грамотності для керівників ЗЗСО , метою якої є підвищення інформаційної компетентності керівника закладу освіти та ефективності використання онлайн - сервісів в управлінській діяльності. Залучення керівників закладів освіти бути сучасними, активно діючими в інформаційному просторі, використовувати найновіші досягнення науки і техніки у своїй професійній діяльності.
11 квітня 2019 року року на базі комунального закладу «Петрівське НВО «заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – гімназія»відбулося заняття школи комп*ютерної грамотності керівників закладів дошкільної освіти з проблеми "Впровадженн я Internet-, веб- та медіаосвітніх технологій в управлінській діяльності" (керівник: Ошега З.С., завідувач РМК комунальної установи «Петрівський районний центр із обслуговування закладів освіти»)
Метою заняття є підвищення інформаційної компетентності керівника закладу освіти та ефективності використання сервісів Google у практичній діяльності. Залучення керівників закладів освіти бути сучасними, активно діючими в інформаційному просторі, використовувати найновіші досягнення науки і техніки у своїй професійній діяльності. Слухачів було ознайомлено із сервісами щодо створення спільних папок, документів, таблиць, анкет у системі роботи опорний заклад + філія.
У ході практичної частини заняття керівники опорних закладів створили папки з документами для роботи в управлінській діяльності та надали доступ для спільної роботи завідувачам філій та заступникам директорів з навчально-виховної роботи. Навчалися створювати спільні документи y Word, Excel. У ході заняття також розглянули можливості Інтернет - ресурсів у практичній діяльності керівника закладу освіти. По завершенню заняття слухачі зареєструвалися на спільній презентації на блозі «Навчання з ІКТ» та залишили відгуки про проведене заняття.
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.