Вітаємо переможця фінального етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» в номінації «Основи здоров’я».

12 квітня 2019 року у Полтавському художньому музею імені Миколи Ярошенка відбулося урочисте закриття ІІІ туру 24 Всеукраїнського конкурсу “Учитель року - 2019” у номінації “Основи здоров”я”.

Кіровоградщина, а саме Петрівщина увійшла у трійку найкращих учителів України з “Основ здоров“я”.

Ірина Гридасова, учитель Петрівської загальноосвітньої школи І ступеня, філії комунального закладу «Петрівське навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» Петрівської районної ради Кіровоградської області, заявила про себе як агента змін Нової української школи, здатного продукувати та втілювати інноваційні освітні ідеї. Перемогою в конкурсі вона довела, що гідна зайняти достойне місце серед когорти прогресивних педагогів України.

Петрівська загальноосвітня школа має пишатися тим, що в її колективі є такий педагог. Ірина Гридасова здатна інноваційно мислити, вміє не тільки запалити жагу до пізнання нового, а й бути гідним прикладом для наслідування, наділена потенціалом творити неповторний образ сучасного закладу освіти. Бажаємо Ірині Ігорівні ніколи не зупинятися на досягнутому. Нехай творчий потенціал, невичерпний ентузіазм та наполеглива праця допоможуть досягти омріяної мети.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.