Засідання ради районного методичного кабінету

8 квітня 2019 року у відділі освіти Петрівської райдержадміністрації відбулося засідання ради районного методичного кабінету.

У ході засідання ради методичного кабінету заступники директорів із навчально-виховної роботи прозвітували про адаптацію дітей 1-х класів закладів освіти району відповідно до вимог Нової української школи. Керівники зазначили, що адаптація учнів Нової української школи пройшла швидше , ніж це було у звичайних класах. Діти відкриті, вільно мислять, допитливі, навчилися працювати у парах та групах.

Лубенець Г.І., методист районного методичного кабінету презентувала про науково-методичний супровід реалізації концепції «Нова українська школа». Зазначила, що вчителі початкових класів, англійської мови, керівники закладів освіти 100% пройшли навчання на платформі Едера. Педагогічні працівники району беруть активну участь у тренінгах , семінарах, вебінарах та отримують відповідні сертифікати.

Мовчан Л.І., методист районного методичного кабінету узагальнила результати проведення ІІІ етапу моніторингових досліджень стану впровадження інклюзивного навчання в ЗЗСО району.

Завідувач районного методичного кабінету Ошега З.С., звернула увагу учасників засідання на підготовку педагогів району до участі у Всеукрапїнському конкурсі " Учитель року - 2020" у номінаціях " Початкові класи", "Образотворче мистецтво", "Хімія", Зарубіжна література, " Історія".

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.