Районний семінар-практикум учителів хімії та біології

Із метою підвищення професійної підготовки учителів хімії та біології району 19 березня 2019 року на базі Червонокостянтинівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум із проблеми «Застосування набутих знань та навченості у практичній діяльності учня та використання ІКТ, можливостей Інтернет на уроках хімії та біології».

Учасники семінару ознайомилися із досвідом використання нових підходів в організації практичної діяльності учнів на уроках хімії та біології в системі роботи вчителя Оришаки Оксани Вікторівни.

У ході інтегрованого уроку для учнів 7 класу «Вода – джерело життя на землі» вчителька продемонструвала шляхи формуванням ключових компетентностей учнів через впровадження нетрадиційної форми уроку; способи формування мотивації пізнавальної діяльності учнів через постійне включення їх до різних видів навчальної роботи; активізацію пізнавальної діяльності учнів шляхом використання засобів ІКТ; реалізацію діяльнісного підходу через уміння учнів працювати в команді і самостійно.

Всі учасники активно працювали під час проведення веб-квесту «Дивовижне навколо нас», спрямованого на формування навчально-пізнавальних компетентностей.

Гості відмітили високий рівень організації заходів та командну роботу всього педагогічного колективу школи та висловлюють вдячність адміністрації закладу, педагогічному колективу за організацію цікавого, змістовного, креативного районного семінару.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.