Зустріч молодих вчителів району із керівництвом освіти

19 лютого 2019 року відбулася зустріч молодих вчителів району з виконуючою обов’язки начальника відділу освіти Петрівської райдержадміністрації Оранською І.В. та директором комунальної установи «Петрівський районний центр із обслуговування закладів освіти» Москальцем Г.Л. У зустрічі також взяли участь голова районного комітету профспілки працівників освіти Горбанець Л.М., методист районного методичного кабінету Савостікова В.М.. Мета зустрічі: підтримати молодих педагогів, надати впевненості у правильності вибору професії у непростих умовах модернізації освітянської галузі, сприяти вирішенню їхніх проблем.

Молоді вчителі:Парасоченко І.В., вчитель історії Чечеліївської ЗШ І-ІІІ ступенів, філії Новостародубської ЗШ І-ІІІ ступенів, Андросов В.В., керівник гуртка ЦДЮТ, Мовчан Л.В., вчитель початкових класів та Троценко А.Е., практичний психолог Володимирівської ЗШ І-ІІІ ступенів, філії Ганнівської ЗШ І-ІІІ ступенів, поділилися враженнями від перших кроків на освітянській ниві, розповіли, з якими труднощами та проблемами зіткнулися в перші місяці роботи.

Ірина Володимирівна та Григорій Леонідович пообіцяли підтримати молодих спеціалістів матеріально (компенсація витрат за комунальні послуги, проїзд до місця роботи), побажали молодим педагогам творчого зростання, впевненості у правильно обраному шляху, висловили надію, що всі вони залишаться працювали в закладах освіти району.

Голова районного комітету профспілки працівників освіти Горбанець Л.М. розповіла про традиції вчительства району та запропонувала молодим колегам активно долучатися до них, а щоб їм було цікавіше проводити своє дозвілля – створити Клуб молодого вчителя. Також поцікавилася у молодих колег, чи опікуються ними профспілкові первинки та вручила молодим учителям матеріальну допомогу.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.