Міжрегіональнтий семінар з питань інклюзивної освіти

12 грудня2018 року педагоги Петрівського району взяли участь у міжрегіональному педагогічному семінарі «Інклюзивна освіта як освітня інновація», що відбувся на базі Войнівської ЗШ І-ІІІ ступенів Олександрійської районної державної адміністрації Кіровоградської області.

Директор школи Покотило С.В. та заступник директора з навчально-виховної роботи Павліщева А.С.,особливу увагу приділили питанню «Створення інклюзивного освітнього середовища в закладах загальної середньої освіти».

В ході практичної частини слухачі відвідали:урок англійської мови в інклюзивному 5-му класі «Британська їжа»(вчитель англійської мови Ярова К.С. та асистент учителя Келенчук Е.В.); урок основ здоров’я в інклюзивному 2-му класі «Права дитини» (учитель початкових класів Нощенко К.М. та асистент учителя Красношлик Д.О.); майстер-клас «Виготовлення прикрас для волосся» з дітьми із особливими освітніми потребами (асистент учителя, керівник гуртка Овчаренко А.О.) та корекційно-розвиткові заняття (асистенти вчителів Пузанкова М.О., Красношлик Д.О.).

Учасники обговорили проведені заходи, ділилися досвідом та отримали позитивні враження від спільної роботи.

Дякуємо відділу освіти Олександрійської районної державної адміністрації та адміністрації Войнівської ЗШ І-ІІІ ступенів за організацію та проведення міжрегіонального педагогічного семінару «Інклюзивна освіта як освітня інновація».

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.