Засідання ветеранського клубу педагогічних працівників району „Свічадо»

01 листопада відбулося традиційне осіннє засідання ветеранського клубу педагогічних працівників району „Свічадо». Цього разу ветеранів-освітян зустрічали колективи КЗ «Петрівське навчально-виховне об’єднання «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» та Петрівської ЗШ І ступеня.

До 10-ої години ранку до Петрівського НВО з’їхалися ветерани з переважної більшості навчальних закладів району. Привітну зустріч господарі розпочали ще на ганку, де учні закладу виконали для гостей пісню з побажаннями щастя і добра та запросили гостинно до закладу. Кожній делегації була надана можливість зробити фото на пам'ять та колективне фото.

Директор Петрівського НВО Вєтрова А.С. запросили ветеранів оглянути класні кімнати, навчальні кабінети, оновлені коридори та рекреації. Ветерани позитивно оцінили роботу дирекції, педагогічного колективу щодо створення нового освітнього середовища, затишку та естетичного оформлення приміщень у закладі освіти.

Після екскурсії педагогів-ветеранів запросили до актової зали, на порозі якої учні вручили їм вітальні листівки та кулькові ручки із надписом «Петрове «Свічадо. Працівники обох закладів освіти доклали чимало зусиль для того, щоб ветеранам було тепло і затишно, щоб вони відчули дух школи, ритм її життя, а головне, щоб відчули себе причетними до великої місії вчителя – творити людину майбутнього. Почесними гостями на святі були голова районної державної адміністрації Завалій С.В., перший заступник голови райдержадміністрації Панета Т.Г. , директор КУ «Петрівський РЦОЗО» Москалець Г.Л., селищний голова Тилик С.О.., які сердечно поздоровили учасників зібрання. Завалій С.В. також привітав вчителя-ветерана Балахівської ЗШ І-ІІ ступенів, заслужену вчительку України Логачевську С.П, яка напередодні відзначала свій ювілей, а Тилик С.О. вручили членам клубу солодкий подарунок – торти. Випускниця школи 1986 року, нинішній директор закладу Вєтрова А.С. щирими словами привітала гостей свята, наголосила, що учитель в усі часи був і є учителем, що в пам’яті кожної людини живе учитель і допоки про нього пам’ятатимуть, він буде жити. Отримали учасники свята вітання і від голови районної організації профспілки Горбанець Л.М.

Учителів – ветеранів тепло вітали піснями, усмішками учнівський та учительський колективи шкіл. У кожному слові ведучої свята, всіх учасників концертної звучали слова вдячності ветеранам, побажання їм та їхнім родинам віку щасливого, здоров’я міцного, миру, благополуччя і вдячності поколінь. Вчителі-ветерани не були на святі пасивними спостерігачами, вони ділилися спогадами, власними міркуваннями з приводу того, яким має бути сучасний учитель, згадали і тих колег, хто відлетів у вічність.

Після закінчення урочистої частини відбулася зустріч в учительської вітальні «Дружні посиденьки». Тут ветерани в невимушеній обстановці обмінювалися спогадами, враженнями від зустрічі, молоділи душею і, звичайно, будували плани на майбутнє.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.