Засідання ради РМК

14 вересня 2018 року у відділі освіти Петрівської райдержадміністрації відбулося засідання ради районного методичного кабінету .

У ході засідання Ошега З.С., завідувач районного методичного кабінету, проаналізувала стан методичної роботи за 2017/2018 н.р. та визначила основні завдання на новий навчальний рік, ознайомила з проектом наказу комунальної установи «Петрівський районний центр із обслуговування закладів освіти» «Про організацію методичної роботи з педагогічними кадрами у 2018/2019 н.р.», затвердили плани усіх форм методичної роботи.

Заступники директорів з навчально – виховної роботи закладів освіти району захищали змодельовані структури методичної роботи закладів на новий навчальний рік та презентували план заходів щодо підготовки та відзначення 100-річчя від дня народження В.О.Сухомлинського у закладах району .

Заступників директорів із навчально-виховної роботи ознайомлено із наказом про участь у конкурсі «Учитель року -2019 » за номінаціями «Вчитель інклюзивного класу», «Географія», «Основи здоров’я», «Захист Вітчизни»«Французька мова »та опрацьовано положення про про конкурс

У ході засідання ознайомилися із організацією та підготовкою до районних педагогічних читань з проблеми: «Василь Сухомлинський і сучасність»

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.