Майстер-клас Плис О.В.

З метоюформування інноваційного погляду вчителів, ознайомлення їх із сучасними методиками та спонукання їх до саморозвитку та самовдосконалення

03 квітня 2018 року на базі Петрівської ЗШ І-ІІІ ступенів пройшов майстер-клас, який провела вчитель початкових класів Плис О.В.

Кожен день вікові зміни і стрес позбавляють нас тисячі нейронів. Знижується здатність до освоєння нового, не та швидкість мислення, не та пам'ять. Про неуважність можна вже мовчати.

А справжнє життя тільки починається. І як працювати вчителю, коли сила-силенна часу йде на ознайомлення з новим? Як зібрати хоча б жменьку уваги в учнів і навчити їх лавірувати в потоці інформації?

Саме ці питання розглядались на майстер-класі Плис О.В. Вона запросила всіх учасників до тренажерної зали для Маленьких сірих клітинок. У педагогічному марафоні «Увага! Мозок», Олена Валеріївна познайомила вчителів із вправами для омолодження мозку, показала прийоми, які заставляють «ворушити» звивини в творчому напрямку, тренувати та використовувати пам’ять у максимальному обсязі. Також учасники майстер-класу мали змогу познайомитися з прийомом вивчення віршів та скоромовок «Мнемотаблиця» та методологією «Вивчення міст та областей України».

Заняття для педагогів пройшло непомітно і надзвичайно цікаво.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.