Районний семінар-практикум учителів фізичної культури

13 березня 2018 рокуна базі Петрівської ЗШ І-ІІІ ступенів був проведений районний семінар -практикум учителів фізичної культури із проблеми «Виховання успішноїособистості через упровадження здоров’я збережних технологій в освітньомупросторі школи».

Директор школи Л. Гнатюк ознайомила учасників із роботою педагогічного колективу над формуванням умов для зміцнення і збереження здоров’я учнів, фізичного розвитку та фізичної підготовленості як основи потенційних здібностей кожної дитини.

Колісник В.О., учитель початкових класів провела методичний діалог: «Урок фізичної культури у школі І ступеня". Розкрила учасникам семінару про особливості викладання фізичної культури у початковій школі в умовах нового Державного стандарту.

Токарчук Г.П., учитель початкових класів показала фрагмент уроку у 1 класі з теми: "Вправи з м’ячем. Рухливі ігри" відповідно до вимог Нової української школи.

Чорнопольський С.В., учитель фізичної культури закладу провів урок фізичної культури в 6 класі з теми: "Футбол. Способи передачі та прийому м’яча"

У роботі майстер – класу Чорнопольського С.В. взяли участь гравці з футбольної команди «Інгулець», які самі стали на деякий час і учнями , і вчителями. Було цікаво, весело, креативно!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.