Повернутися до звичайного режиму

Засідання ради районного методичного кабінету

09 лютого 2018 року на базі відділу освіти Петрівської районної державної адміністрації відбулося засідання ради районного методичного кабінету комунальної установи "Петрівський РЦОЗО" петрівської районної ради.

У ході засідання ради були розглянуті питання :

1. "Про підсумки проведення шкільних, районних, обласних олімпіад із базових дисциплін"( доповіла Щвець Т.М., методист РМК).

2.Про результати участі у шкільних, районному, обласному етапі всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2018»( доповіла Ошега З.С., завідувач РМК).

Методисти районного методичного кабінету Лепська О.П., Вершок Н.Б., Савостікова В.М., Оранська І.В., Мовчан Л.І. прозвітували про довід роботи .

У ході засідання заступники директорів з навчально-виховної роботи інформували членів РМК про організацію роботи у закладах загальної середньої освіти з вивчення нового Закону «Про освіту» : організаційний та кадровий аспекти та презентували рубрику«До 100-річчя В.О.Сухомлинського» на сайтах навчальних закладів.

У різних розглянули про рєстрацію на ЗНО -2018, про атестацію педагогічних працівників у 2018 році, про учнівські конкурси з українськоої мови, про турнір юних істориків, журналістів, про підготовку до обласних олімпіад.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.