Засідання ради районного методичного кабінету

09 лютого 2018 року на базі відділу освіти Петрівської районної державної адміністрації відбулося засідання ради районного методичного кабінету комунальної установи "Петрівський РЦОЗО" петрівської районної ради.

У ході засідання ради були розглянуті питання :

1. "Про підсумки проведення шкільних, районних, обласних олімпіад із базових дисциплін"( доповіла Щвець Т.М., методист РМК).

2.Про результати участі у шкільних, районному, обласному етапі всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2018»( доповіла Ошега З.С., завідувач РМК).

Методисти районного методичного кабінету Лепська О.П., Вершок Н.Б., Савостікова В.М., Оранська І.В., Мовчан Л.І. прозвітували про довід роботи .

У ході засідання заступники директорів з навчально-виховної роботи інформували членів РМК про організацію роботи у закладах загальної середньої освіти з вивчення нового Закону «Про освіту» : організаційний та кадровий аспекти та презентували рубрику«До 100-річчя В.О.Сухомлинського» на сайтах навчальних закладів.

У різних розглянули про рєстрацію на ЗНО -2018, про атестацію педагогічних працівників у 2018 році, про учнівські конкурси з українськоої мови, про турнір юних істориків, журналістів, про підготовку до обласних олімпіад.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.