Районний семінар-практикум учителів англійської мови

25 січня на базі комунального закладу «Петрівське навчально-виховне об’єднання «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» Петрівської районної ради відбувся районний семінар-практикум вчителів англійської мови з проблеми «Формування особистості, здатної до навчання та самовдосконалення шляхом використання традиційних та інноваційних технологій».

«Якщо вчитель має тільки любов до справи, він буде добрим учителем. Якщо вчитель відчуває тільки любов до учня, як батько, мати, він буде кращим за того вчителя, який прочитав усі книжки, але не відчуває любові ні до справи, ні до учня. Якщо учитель поєднує в собі любов до справи і до учнів, він – досконалий учитель», - цими словами розпочала свій виступ з проблеми семінару методист РМК Горбанець Л.М. Упродовж виступу Людмила Михайлівна презентувала окремі види інноваційних технологій, наголосила, що їхній вибір - особиста справа кожного вчителя . Але пам’ятати варто одне: лише той учитель зможе працювати в умовах реалізації завдань, визначених законом України «Про освіту», хто не буде тупцювати на місці, хто творить себе, а разом із собою і учнів. Учитель англійської мови закладу, голова шкільного методоб’єднання вчителів англійської мови Буркацька А.П. презентувала роботу вчителів закладу із впровадження інноваційних технологій, що забезпечують розвиток ключових та предметних компетентностей учнів.

У практичній частині учасники семінару відвідали фрагменти уроків англійської мови у 6,8,11 класах, які проводили вчителі вищої категорії Кіфенко О.П., Бочарова О.В. та вчитель І кваліфікаційної категорії Буркацька А.П. Фрагменти уроків продемонстрували уміння педагогів творчо підходити до організації та проведення уроків англійської мови, використовувати сучасні педагогічні технології, зорієнтовані на розвиток особистості, здатної до навчання та самовдосконалення упродовж життя.

У ході семінару з його учасниками було опрацьоване питання про особливість цьогорічного ЗНО з іноземної мови та проведене практичне заняття із оцінювання письмових робіт відповідно до Критерії оцінювання письмових робіт на ЗНО.

На закінчення заходу хвилинки відпочинку вчителям подарували члени гуртка англійської мови у формі «музичної зупинки».

Учасники семінару-практикуму вдячні адміністрації, вчителям іноземної мови закладу за високу організацію та змістове наповнення заходу.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.