Заняття постійно діючого семінару заступників директорів

17 листопада 2017 року відбулося заняття постійно діючого семінару заступників директорів із навчально-виховної роботи з проблеми «Розвиток професійної компетентності заступника директора в умовах модернізаційних змін в освіті» (керівник Лепська О.П., методист РМК).

Слухачі семінару були активними в обговоренні питань:

  • освітній процес у новому Законі про освіту;
  • особливості проведення ЗНО у 2018 році. Проведення ДПА у формі ЗНО. Інформаційно-роз’яснювальна робота;
  • організація інклюзивної освіти у закладі освіти.

Заступники директорів ознайомилися з презентаціями МОН України «Ключові новели Закону України «Про освіту», Одеського РЦОЯО «ЗНО-2018 р.», матеріалами, розміщеними у блогах «На допомогу керівникам ЗНЗ району», «Інклюзивне та індивідуальне навчання».

У ході опрацювання питання щодо організації науково-методичної роботи в опорному закладі учасники виконали практичну роботу з використанням методики SWOT-аналізу у плануванні методичної роботи.

Заступники директорів ознайомилися з Методичними рекомендаціями щодо впровадження STEM-освіти у навчальних закладах, Концепцією впровадження медіаосвіти в Україні, обмінялися досвідом щодо використання соціальних медіа в особистих і професійних цілях (інноваційні технології, тренінги, вебінари для освітян, освітні проекти) розглянули правила поведінки в інтернет-просторі з міркувань безпеки для персоналу, який працює в школі.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.