Заняття творчої лабораторії Позивай О.А.

14 листопада 2017 року відбулося заняття творчої лабораторії Позивай О.А., завідувача Чечеліївської ЗШ І-ІІІ ступенів, філії Новостародубської ЗШ І-ІІІ ступенів, із проблеми «Ефективне управління закладом в умовах упровадження Нової української школи».

У процесі роботи основна увага була акцентована на роботу закладу освіти на засадах «педагогіки партнерства», в основі якої – спілкування, взаємодія та співпраця між педагогом, учнем та батьками, громадськими організаціями.

Керівники закладів освіти ознайомилися

  • з досвідом реалізації проектних ініціатив у закладі (презентаційний меседж «А я роблю так», Позивай О.А.);
  • досвідом організації роботи гуртків та ДГО «Школа безпеки» («Педагогіка партнерства – підготовка до успішної самореалізації у житті», Яротник Л.І.);
  • організацією взаємодії закладу з недержавними і громадськими інституціями («Простір освітніх можливостей в умовах реформування української школи», Деркач Т.Г.).

Цікаво і невимушено пройшла зустріч керівників закладів освіти з учасницею Школи лідерів, ученицею 10 класу Лінтур Веронікою, яка реалізувала свій власний проект та пройшла до ІV етапу школи громадянської і волонтерської участі та патріотичного виховання («Агенти змін – школа громадянської і волонтерської участі та патріотичного виховання» Лінтур Вероніка, Філіпенко І.В.).

Керівники закладів освіти були активними учасниками управлінського діалогу «Вітер змін в освіті», інтерактивних вправ, ознайомилися із сучасною технологією управління «Кайрос – менеджмент» ( менеджмент зручного моменту).

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.