Повернутися до звичайного режиму

І заняття постійно діючого семінару директорів закладів дошкільної освіти

31 жовтня 2017 року на базі Петрівського закладу загальної середньої освіти І ступеня, філії комунального закладу «Петрівське НВО «заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – гімназія» відбулося заняття постійно діючого семінару директорів закладів дошкільної освіти з проблеми «Хмарні технології у роботі керівника дошкільної освіти»(керівник: Ошега З.С., завідувач РМК комунальної установи «Петрівський районний центр із обслуговування закладів освіти»)

Метою заняття є підвищення інформаційної компетентності керівника закладу дошкільної освіти та ефективності використання сервісів Google у практичній діяльності. Залучення керівників дошкільної освіти бути сучасними, активно діючими в інформаційному просторі, використовувати найновіші досягнення науки і техніки у своїй професійній діяльності.

Працюючи із хмарним середовищем даних Googlе – диск, слухачі ознайомилися із основними функціями та можливостями табличного процесора Excel та використанням його в аналітичній діяльності керівника закладу дошкільної освіти.

Слухачів було ознайомлено із поняттям електронної таблиці та її інтерфейсом. Переглянули приклади статистичних матеріалів, створених в Excel. Розглянули основні функції роботи з таблицями та створенням організаційних діаграм різного типу.

У ході практичної частини заняття слухачі створювали та заповнювали табель робочого часу працівників дошкільної освіти. Навчалися створювати, редагувати, об’єднувати рядки, стовпці, додавати та форматувати текст, редагувати назви листів, використовувати формули для обрахунку та інше.

У ході заняття також розглянули можливості Інтернет - ресурсів у практичній діяльності керівника закладу дошкільної освіти.

По завершенню семінару слухачі зареєструвалися на спільній презентації на блозі «Навчання з ІКТ» та залишили відгуки про проведене заняття.

/Files/images/00/DSCN4947.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.