Повернутися до звичайного режиму

Засідання РМО вихователів ДНЗ


20 жовтня 2017 року на базі Петрівського ДНЗ №1 «Рудана» відбулося засідання районного методичного об’єднання вихователів дошкільних навчальних закладів з проблеми «Розвиток креативних здібностей дошкільників у різних видах діяльності» (керівник Стець Ю.В., вихователь Петрівського ДНЗ №1 «Рудана»).

У засіданні взяли участь Сердюк В.Г., методист РМК, та педагоги Петрівського ДНЗ №1 «Рудана»: Олійник Т.М., вихователь-методист, Гарькава О.О., музичний керівник, Борідченко Т.В., керівник гуртка, Коробка Я.В., практичний психолог.

Члени районного методичного об’єднання ознайомилися з теоретичними основами проблем обдарованості, обґрунтуваннями актуальності розвитку творчих здібностей та психологічного супроводу обдарованої дитини. Відбулася презентація роботи музичного керівника О. Гарькавої з обдарованими дітьми, презентація досвіду роботи керівника гуртків Т.Борідченко. Вихователі отримали позитивні емоції від участі в іграх та вправах, що використовують педагоги для розвитку здібностей вихованців у різних видах діяльності, ознайомилися з інноваційними технологіями з розвитку музичних та художніх здібностей дошкільнят.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.