Про впровадження в навчально-виховний процес проекту «Альфа»

Шановні керівники

загальноосвітніх навчальних закладів!

Принципове значення для інформатизації суспільства має інформатизація освіти, яка полягає не тільки в забезпеченні навчальних закладів комп’ютерним обладнанням та кількості проведених занять в комп’ютерних класах, а й відповідною мірою від якості їх використання.

В нашій державі інформатизація проходить не досить швидкими темпами, тому для вдосконалення й підвищення ефективності систем навчання, з метою впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в освітній сфері в умовах реалізації концепції «Нова українська школа», зокрема процесу впровадження дистанційної освіти, та створення сприятливих умов партнерства та взаємодії ТОВ «Бі-Зі Альфа» пропонує долучитися до використання на базі навчальних закладів проекту «Альфа» (технічне забезпечення онлайн навчання в Україні).

Детальна інформація про проект на сайтіbzalpha.org.ua.

Компанія, що відповідає за технічне оснащення та функціонування системи «Альфа», здійснює підключення кожного елемента комплекту в навчальному закладі, постійну технічну підтримку та забезпечує навчання педагогів (на безоплатній основі).

Звертаємо вашу увагу на те, що проект має кілька складових: технічну, організаційну, методичну та фінансову. Фінансове навантаження на абонентів (батьків учнів) є мінімальним (оплата за користування інтернет-платформою).

За детальною інформацією просимо звертися до генерального директора проекту Золочевської Ольги Федорівни за т. 0509109779 або на електронну пошту, наукового куратора проекту кандидата пед. наук, старш. наукового співробітника ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Копосова Павла Германовича (т.098-752-10-71, 099-270-33-63).

ТЕХНІЧНІ ТА МЕТОДИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ

ПРОЕКТУ "АЛЬФА"

Проект "Альфа" - це комплекс заходів, обладнання та програмних забезпечень для проведення навчально-виховної роботи в навчальних закладах за допомогою інтернету. Проект включає в себе:

1. Систему "Сокіл", що забезпечує можливість адміністрації навчального закладу отримувати інформацію про діяльність педагогів, інших співробітників з метою оцінки діяльності, профілактики конфліктів, оперативного адміністративного коригування та узгодження діяльності співробітників. Співробітникам дає підстави, для об’єктивної оцінки власної професійної діяльності.

2. Систему "Альфа" - комплект обладнання та програмних забезпечень для виробництва відео та аудіо контенту, що має використовуватися з метою проведення інтерактивних уроків на основі ІКТ, методичного наповнення хмари-бібліотеки, у якій систематизується навчальний матеріал для дистанційного навчання учнів, та методичного вдосконалення педагогів. Участь педагогів в наповненні хмари-бібліотеки буде компанією оплачуватися.

3. Платформу "Редікер" - набір програмних забезпечень для адміністрації, викладачів, учнів та батьків (електронний журнал, щоденник, показник рейтингу учнів, показник професійного зростання вчителів - база для атестації педагогів). bzalpha.org.ua (https://www.youtube.com/watch?v=QyyoixF_x0s&feature=you)

4. Хмара-бібліотеку (про її призначення сказано вище) до якої мають доступ усі учасники проекту по всій Україні.

Контракт з адміністрацією ЗНЗ

Контракт з батьками учнів

Контракт з учителями

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.