Повернутися до звичайного режиму

Про участь у І Міжнародному освітньому інтернет-марафоні за темою: «Досвід освіти 21-го сторіччя. Європейський контекст»

Повідомляємо, що на виконання плану заходів Міністерства освіти і науки України, Програми спільної діяльності МОН України та НАПН України на 2017-2020 роки, 20 - 21 червня 2017 року буде проведено І Міжнародний освітній інтернет- марафон за темою: «Досвід освіти 21-го сторіччя. Європейський контекст».

Організатори: Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України спільно з ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» НАПН України, MITTETULUNDUSÜHINGU GLOBAL CIVIL INITIATIVE VERTICAL (Естонія, м. Таллін), Громадська організація “GLOBAL EDUCATIONAL DISCOVERY”.

До участі запрошуються наукові, науково-педагогічні та педагогічні працівники, керівники навчальних закладів, студенти вищих навчальних закладів, слухачі закладів післядипломної освіти, інші зацікавлені особи, які працюють у сфері освіти. Програмою передбачено розгляд питань щодо використання та запровадження міжнародного досвіду успішних практик реформування освіти, зокрема, Естонії та Фінляндії.

По закінченні слухачі матимуть можливість отримати Сертифікат, наявність якого враховуватиметься при проходженні ними стажування або курсів підвищення кваліфікації на базі ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» НАПН України.

Робочі мови: українська, естонська, фінська та англійська з перекладом. Реєстрація здійснюється в онлайн-режимі за посиланням https://goo.gl/XKOv3b.

За довідками звертатися за тел.+38(044)248-60-70, +38(068)37- 54-634,+38 (050)16-63-936

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.