Районний дитячий конкурс «Дошкільня року - 2017"

24 квітня відбувся районний дитячий конкурс «Дошкільня року - 2017», який проводиться щорічно з метою виявлення і розвитку обдарованих дітей дошкільного віку.

До Петрівського дошкільного навчального закладу №1 «Рудана» прибули вихованці з 10 дошкільних навчальних закладів району, а саме : Богданівського, Володимирівського, Ганнівського, Луганського, Малинівського, Новостародубського №1, Петрівського №1, Петрівського №2, Петрівського «Колосок», Червонокостянтинівського та Водянського навчально-виховного комплексу.

На конкурс завітали почесні гості: голова Петрівської районної державної адміністрації Завалій Сергій Володимирович та голова Петрівської районної ради Сакара Тамара Вікторівна. Вони привітали маленьких конкурсантів, побажали успіхів та перемог, висловили слова вдячності педагогам і батькам конкурсантів.

Дошкільнята змагалися у чотирьох номінаціях: малювання, художнє читання, вокал, хореографія. У конкурсі взяли участь 24 дитини.

Переможцями конкурсу визнано:

у номінації «Малювання» - Гречанюк Ірину, вихованку Богданівського ДНЗ;

у номінації «Художнє читання» - Петрову Вікторію, вихованку Новостародубського ДНЗ №1 «Дзвіночок», та Німця Ярослава, вихованця Петрівського ДНЗ №1 «Рудана»;

у номінації «Вокал» - Ірину Пашковську, вихованку Луганського ДНЗ, та

Серафима Лєнського, вихованця Петрівського ДНЗ №1 «Рудана»;

у номінації «Хореографія» - Олександра Коваля, вихованця Новостародубського ДНЗ №1 «Дзвіночок».

Інших учасників конкурсу визнано лауреатами.

Переможців та лауреатів конкурсу нагороджено дипломами відділу освіти райдержадміністрації. Конкурсанти отримали солодощі від організаторів конкурсу.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.