Заняття школи комп*ютерної грамотності керівників ДНЗ

Останнім часом Інтернет-технології стали відігравати ключову роль в освіті. Складно уявити собі сучасного вчителя, вихователя, керівника без комп*ютера, а ще складніше знайти педагога, який би не використовував офісні програми та Інтернет-сервіси. Використання Інтернет-сервісів відкриває широкі можливості для навчальної діяльності керівника, вчителя, вихователя.

З метоюпідвищення фахового рівня і професійноїкомпетентності дошкільників районуз питань упровадження Інтернет-технологій 8 лютого 2017 року на базі Петрівського НВО відбулося заняття постійно діючого семінару керівників дошкільних навчальних закладівз проблеми: "Хмарні технології у роботі керівника ДНЗ".

Метою заняття було ознайомлення керівників ДНЗ із основними аспектами створення облікового запису Google, збереження інформації на Google диск, створення і редагування Google документів, презентацій, форм, спільної роботи з документами Google та реєстрації на дистанційні курси, тренінги у КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського».

У ході теоретичної частини керівники дошкільних навчальних закладів ознайомилися з інструкціями щодо створення Google-документів, презентацій, форм.

У ході практичної частини семінару слухачі зареєструвалися на спільній дошці, створили Google документ, презентацію, анкету. Відредагували текст документу, завантажили фото, відео, надали спільний доступ та розмістили на сторінки блогу.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.