Увага! Районна науково-методична Інтернет – конференція з проблеми «Інноваційні підходи до викладання філологічних дисциплін в умовах сучасної школи».

/Files/images/images.jpg

На виконання Плану заходів відділу освіти Петрівської районної державної адміністрації, районного методичного кабінету та з метою вирішення проблем якісного науково - методичного та психологічного супроводу викладання предметів філологічного циклу , пропагування та розповсюдження педагогічного досвіду у період з 13 по 17 лютого 2017 року відбудеться районна науково - методична Інтернет - конференція з проблеми «Інноваційні підходи до викладання філологічних дисциплін в умовах сучасної школи» за такими напрямками:

1 секція. Викладання української мови та літератури з використанням інноваційних психолого-педагогічних технологій.
2 секція. Інноваційні технології навчання у розвитку творчих здібностей учнів на уроках зарубіжної літератури та російської мови.
3 секція. Використання інтерактивних технологій на різних етапах уроку іноземної мови як засіб підвищення ефективності навчального процесу.

До участі в Інтернет - конференції запрошуються педагогічні працівники ЗНЗ та , керівники навчальних закладів, працівники районного методичного кабінету.

Матеріали, які можуть бути представлені на Інтернет – конференцію

На науково-практичну Інтернет - конференцію представляються матеріали, що відображають здобутки педагогічних працівників, методичних структур як районних, так і шкільних (РМО, ШМО, творчі групи, школи з підвищення педагогічної майстерності вчителів філологічного циклу) щодо реалізації проблеми інноваційних підходів до викладання філологічних дисциплін:

- виступи з досвіду роботи;

- матеріали з досвіду роботи районних, шкільних методичних структур вчителів -словесників, педагогічних працівників;

- розробки методичних заходів, уроків, виховних заходів філологічного напрямку, презентації, фото-, відеоматеріали;

- друковані, of-line, оn-lane видання;

- Інтернет - ресурси (сайти, блоги вчителів-словесників, методичних структур);

Щоб узяти участь у роботі Інтернет-конференції, необхідно не пізніше 06 лютого 2017 року подати заявку за посиланням на сайті РМК https://docs.google.com/forms/d/18SRWaDjPP75UjurRmZXI1s8TJWxobHd_cdQnjWdcTjU/viewform та вкладені файли(теоретичні та практичні матеріали з досвіду реалізації проблеми).

Подані матеріали будуть розміщені на сайті районного методичного кабінету за адресою: http://petrove-petr-rmk.edukit.kr.ua/internet-konferenciya/ та обговорюватимуться з 13 до 17 лютого 2017 року.

Матеріали Інтернет - конференції будуть упорядковані в електронний збірник та розміщені на сайті районного методичного кабінету за адресою: http://petrove-petr-rmk.edukit.kr.ua/internet-konferenciya/

Додатки:

1. Заявка педагогів на участь у районній Інтернет-конференції.

2. Інформаційний лист.

3. Вимоги до матеріалів виступу (тез) учасника конференції.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.